Skjutdörrar och skjutbara innerdörrar

Skjutdörrar

Skjutdörrar är idealiska för praktiskt taget alla utrymmen och gör det möjligt att dölja innehållet i skåpet eller garderoben. De är också, mycket effektiva för att effektivt utnyttja rummets möjligheter. Förutom de rent praktiska funktionerna är skjutdörrar också en del av inredningen i rummet. Skjutdörrar skapar en känsla av renhet, minimalism och modernitet. För att visuellt förstora rummet, är det bra att använda glas eller speglar. De fyller rummet med ljus.

  • Max höjd: 3000 mm
  • Мax bredd: 1800 mm
  • Мin bredd: 450 mm

Skjutbara innerdörrar

Skjutbara innerdörrar finns i både enkel och dubbel uppsättning.

Innerdörrarna är perfekta för alla rum, och ger möjlighet till maximalt utnyttjande av samtliga utrymmen. Det kännetecknande med dessa skjutdörrar är deras estetik och att de väl passar in i alla inredningar. På grund av sin konstruktion, ser kupédörrarna både snygga och eleganta ut och betonar innehavarens goda smak. Beroende på typen av skjutdörrar kan de också delas horisontellt och / eller vertikalt genom att kombinera olika material för att utfyllnad. För innerdörrarna används en speciell utrustning. Mekanismerna monteras på taket eller på väggen till särskilda lister och när dörrarna öppnas rör de sig längs väggen.

Den enda nackdelen med innerdörrarna är deras dåliga ljudisolering.

Begränsad storlek på skjutdörrar:

  • Max höjd: 3000 mm
  • Мax bredd: 1800 mm
  • Мin bredd: 450 mm

Tillval för system för glidande dörrstängning

Möjlighet att inrätta mekanismer för skjutdörrar med glidande dörrstängning är en lyxklassad mekanism med mjukstängande funktion. Mekanismer med system för mjuk stängning kan ställas in som tillägg såväl åt ett håll,som åt två håll. Beroende på bredden på skjutdörrarna.