Om Alardi

Alardi Svensk AB

Org.nr: 556996-6087
Telefon: 0737873315

Alardi möbler grundades år 2014 och är dotterbolag till en estnisk tillverkare som sedan år 2006 har utvecklats dynamiskt på den estniska marknaden genom att producera funktionella och stiliga skåpmöbler av hög kvalité.

Anställda på vårt företag är kvalificerade och erfarna specialister inom design och teknisk utformning. I sin behandling av alla beställningar har de ett kreativt förhållningssätt genom att i nära samarbete med kunden erbjuda ett stort varierande urval av färger på materialen och ett brett sortiment av textur och finish.

Produktionskapaciteten på vår fabrik ger oss möjlighet att utföra alla beställningar oavsett deras komplexitet och omfattning. Möblerna tillverkas med en modern högteknologisk utrustning från Tyskland, vilket säkerställer den höga kvalitén. Vi arbetar inte bara med privatpersoner utan tillverkar också möbler på beställning för restauranger, caféer, hotell, kontor och varuhus.

Vi utmärker oss genom att ha en individuell inställning till varje kund, vänliga och omtänksamma förvaltare, perfekt service och ett oförändrat kreativt förhållningssätt till arbetet. Genom att beställa möbler på Alardi möbler får man en unik möjlighet att skapa en riktigt stilig och mysig inredning. Vi har alltid gott om fräscha ideér om hur möbler kan anpassas till planeringen och få ett unikt utseende och stil. Tack vare direktleveransen från tillverkaren och användningen av egna teknologier och innovationer lyckas vi med att tillverka möbler till överkomliga priser. Ring oss och se själv!

<< Kvalité, professionalism och punktlighet är de grundläggande principerna för vårt företag >>